Stichting Kerk en Minima

Onze stichting heeft zich tot doel gesteld om een helpende hand te bieden aan de medemens in nood. Als bijvoorbeeld bij instanties en overheid geen hulp meer mogelijk is, kan onze stichting een uitkomst bieden. Wij kunnen bijdragen leveren aan voedsel, kleding en goederen. Zo nodig ook eenmalig financieel ondersteunen. Dit doen wij praktisch, snel, discreet en adequaat, zonder allerlei overbodige formaliteiten.

Wij verlenen hulp aan een ieder die in acute nood is ongeacht afkomst, ouderdom, religie of nationaliteit. Iedereen is welkom bij ons! Door velerlei omstandigheden kunnen mensen in nood terecht komen. Bijvoorbeeld door het verliezen van je baan, na een echtscheiding, bij huur- of energieschulden, bij arbeidsongeschikheid, of gewoon omdat het even financieel moeilijk gaat. Voor elke situatie proberen wij samen naar een oplossing te zoeken. Wij hebben ook goede relaties met en korte lijnen naar diverse hulpinstanties in Veenendaal.

Alhoewel wij een kleine stichting zijn, zijn wij ervan overtuigd een zeer welkome aanvulling te zijn op de hulporganisaties in Veenendaal. Onze unieke positie maakt ons een onafhankelijke stichting. Wij beslissen zelfstandig over de uitvoering van onze taken en zijn dankbaar en trots dat wij op deze wijze een deel van Gods werk kunnen voortzetten.
Wij hopen daarmee op een betere leefbaarheid voor onze medemens in nood.

Download onze flyer (English version).